Coronavirus – COVID-19

Information til vores gæster som følge af den ekstraordinære situation vi alle befinder os i på grund af Coronavirussen i Danmark.

Vi følger naturligvis sundhedsstyrelsens anbefalinger, og ønsker også I som gæster følger disse anbefalinger.

Vi holder os løbende orienteret om situationen, og følger de anvisninger og retningslinjer der kommer fra regeringen, myndighederne samt vores branche organisation.

Hvis du har mistanke om, at du er syg eller kan være smittet, bør du forholde dig til sundhedsstyrelsens anbefalinger om at blive hjemme.

Retningslinier – Bjerregaard Camping

For at mindske smitterisikoen gælder følgende forholdsregler indtil videre: 

  • Køkken og toiletfaciliteter er åbne med begrænsning på antal personer – se opslag i dørene.
  • Brug gerne eget toilet og køkken – Rigtig mange af jeres vogne har toilet og køkken, så vi henstiller til, at I bruger jeres egne faciliteter så vidt muligt. 
  • Legepladsen er åben. 
  • Butikken og grillbaren er åben – se åbningstider ved indgangen. 
  • Husk at holde afstand til hinanden.
 
Reglerne vil blive justeret når der kommer nye retningslinjer fra myndighederne eller vor brancheorganisation:

Indrejsebestemmelser  pga. Covid-19

Opdateret 03.07.21:

  • Borgere fra lande som er kategoriseret som “grønne” (pt. alle EU lande, undtaget enkelte områder i Frankrig) kan komme ind i Danmark med en negativ PCR-test og uden krav om karantæne.
  • Indehavere af et EU-coronapas og færdigvaccinerede EU-borgere kan komme ind i Danmark uden karantænepligt (vaccinationen skal være afsluttet mindst 14 dage før indrejsen).
  • Børn under 15 år kan komme over grænsen uden test, og uden karantænepligt. 

 

Klassificeringen af landene opdateres hver fredag og er derefter gyldig fra lørdag.

Hurtigtest og PCR test er gratis i Danmark.  Hurtigtest (PoC-test) kan udføres i Hvide Sande, mens PCR test foregår i Ringkøbing. Klik her for info om teststeder

Corona pas

I Danmark har personer over 15 år brug for et gyldigt Corona-pas for at besøge museer og attraktioner eller for at spise i en restaurant eller café (begge kun til indendørs catering) osv.

Sådan får du et Corona Pass:

Negativ test Du kan bruge en negativ test som dokumentation, hvis testen blev udført inden for de sidste 72 timer. Det skal enten være en PCR-test eller en hurtig antigen-test. Hurtige tests og PCR-tests er gratis i Danmark. Hurtige tests (PoC-tests) kan udføres i sportshallen i Hvide Sande, mens PCR-tests udføres i Ringkøbing

Vaccination Du kan bruge vaccinationen som dokumentation efter din første vaccinationsdosis. Den første dosis kan bruges som gyldigt bevis 14 dage efter vaccination og op til 42 dage efter vaccination. Når du har gennemført dit fulde vaccinationskursus, kan du bruge det som et gyldigt dokument umiddelbart efter vaccinationen.

Overstået infektion Din positive PCR-test kan være gyldig som bevis inden for de sidste 14 dage – 8 måneder.

Hold afstand og undgå fysisk kontakt.

Hold øje med skilte med begrænsninger på antal personer i enkelte rum . Er et baderum optaget - så vent udenfor bygningen, og ikke i gangen.

Begræns smitte

Host eller nys i engangslommetørklæde, alternativt i albuebøjningen.Husk at holde god håndhygiejne

Vask ofte hænder og brug håndsprit.Har du symptomer

isoler dig STRAKS i egen campingvogn/telt/autocamper/hytte og få et familiemedlem til at kontakte receptionen - evt. på telefon 97315044.

Følg skiltning

Respekter venligst at enkelte baderum/toiletter er lukket når toiletbygningen rengøres - og hold afstand til personalet.

Camping

Ophold i egen campingvogn eller telt.

campinghytte

Lej en campinghytte. Fra 2 til 5 personer.

Autocamper

Speciel autocamperområde eller valgfri plads.

Mobilhome

Med bad og toilet samt 6 sengepladser.