Naturskøn camping ved Vesterhavet

Naturskøn campingplads med egen lille sandstrand og storslået udsigt over Ringkøbing Fjord samt fuglereservatet Tipperne. Bjerregaard Camping er beliggende syd for Hvide Sande – og med kun 10 minutters gang fra Vesterhavet. Moderne faciliteter med bl.a gratis internet, store lyse bade- og familierum med gratis varmt vand i bruserne, samt mulighed for at leje privat badeværelse. Fantastiske forhold for lystfiskeri og nærmest al slags vandsport.

Optimale forhold for vandsport

Surf in and out – direkte fra pladsens egen strand ved Ringkøbing Fjord.

Windsurfing, kitesurfing eller måske leje af en kano, en kajak eller et SUP board – mulighederne er mange for en fantastisk tur på fjorden. 

Der er blot 1500 meter til det  brusende Vesterhav. Så hvis man er til større udfordringer, og måske høje bølger – er Bjerregaard Camping det perfekte udgangspunkt.

Læs mere om vandsport

Lad sanserne råde

Området omkring Bjerregaard Camping byder på et væld af oplevelser for både store og små.

Oplev et eldorado for lystfiskere, eller lad dine smagsløg blive forkælet i en af gårdbutikkerne, eller besøg “Stauning Whisky” eller måske “Hvide Sande Bryghus.

For børnene er der også masser af muligheder: En tur i Legoland, svømmehal, Bork Legeland eller måske i Fiskeriets Hus. Læs mere om de mange aktiviteter.

Fiskeribyen Hvide Sande

Stranden ved Hvide Sande er tidligere blevet kåret til Danmarks bedste badestrand. En storstilet havneombygning har bevirket at stranden er blevet endnu bedre – med en lille lagune i det ellers brusende Vesterhav. I Hvide Sande er der året rundt masser af aktiviteter, og her kan man opleve en aktiv fiskerihavn med charmerende havnestemning og nyde godt af de mange shoppingmuligheder samt flere gode fiskerestauranter og cafeer.

Coronavirus – COVID-19

Camping er heldigvis en af de fornøjelser, vi stadig kan have, hvis vi alle tager vores forholdsregler – hvorfor vi åbner for sæsonen den 26. marts – med ekstra forholdsregler ift. coronasituationen.

Vi følger naturligvis sundhedsstyrelsens anbefalinger, og ønsker også I som gæster følger disse anbefalinger.

Vi holder os løbende orienteret om situationen, og følger de anvisninger og retningslinjer der kommer fra regeringen, myndighederne samt vores branche organisation.

Hvis du har mistanke om, at du er syg eller kan være smittet, bør du forholde dig til sundhedsstyrelsens anbefalinger om at blive hjemme. Læs mere om retningslinierne

Aktiviteter

Bordtennis

Bålplads

Lystfiskeri

Cykeludlejning

Legeplads

Beachvolleyball

Faciliteter

Toiletbygning

Privat badeværelse

Gratis varmt vand

Gratis Internet

Minimarked

Grill og Cafè

Vandsport

Windsurfing

Kitesurfing

Kanoudlejning

Sup Boardudlejning

Vandskibane

 

Aktuelle tilbud

Priser

galleri