Aktiv weekendophold

3 dages ophold i campinghytte eller mobilhome

Aktiv miniferie ophold med mange aktiviteter – både til lands og til vands.

Du får:

 • 2 overnatninger i campinghytte
 • el- og vandforbrug
 • Leje af kano
 • Leje af SUP Boards
 • Leje af cykler
 • Valgfri ankomstdag

Priser og Betingelser

 • Pris ved 2 personer i 2 personers hytte med toilet: kr. 1.325,-
 • Pris ved 3 personer i 4 personers hytte med toilet: kr. 1.425,-
 • Pris ved 4 personer i 4 personers hytte med toilet: kr. 1.575,-
 • Pris ved 4 personer i mobilhome med toilet og bad kr. 1.975,-
 • Pris ved 5 personer i mobilhome med toilet og bad kr. 2.175,-
 • Pris ved 6 personer i mobilhome med toilet og bad kr. 2.375,-

 

Tilbuddet  kan kun anvendes fra 30. maj indtil 26. juni og igen fra 21. august til 13. september – og skal bestilles telefonisk – kontakt os på 97315044.

SUP board

SUP paddling sker direkte fra Bjerregaard Camping på valgfri dag 1 time.

Der udleveres et SUP board og paddel pr. person. Tidspunktet aftales med Bjerregaard Camping. Vi forbeholder os retten til at aflyse ved dårlig vejr eller ved for sen booking.

Oplev den ellers så barske natur fra en helt anden side. Tag f.eks. turen sydpå fra Bjerregaard Camping – og til Nymindegab og nyd området fra vandsiden.

Kano

Kano sker direkte fra Bjerregaard Camping på valgfri dag, max. 3 timer – tidspunktet aftales med Bjerregaard Camping. Vi forbeholder os retten til at aflyse ved dårlig vejr eller ved for sen booking. Lejen er incl. obligatorisk redningsveste.

Oplev den storslåede natur fra vandsiden, som er en stor kontrast til Veterhavets brusen.

Tag f.eks. turen sydpå fra Bjerregaard Camping – og til Nymindegab hvor det gamle fiskerleje er den oplagte vendestation. Bemærk at sejlads med kano er tilladt i hele sæsonen.

Redningsveste er inkluderet og obligatorisk.

Cykeludlejning

Hver person har leje af cykel 1 dag. Kan forlænges mod merudgift. Cyklen modtages og afleveres på Bjerregaard Camping.

Fra campingpladsen er der gode cykelmuligheder. Vi kan ikke altid love medvind på dine cykelture, men vi kan love dig frisk luft, store naturoplevelser – hvad med en cykeltur til fiskerbyen Hvide Sande med gode indkøbsmuligheder (15 km), Bork Havn og Bork Vikingehavn (10-15 km), Blåbjerg Plantage (10 km) eller Henne Strand (20 km).

Der er cykelsti fra Hvide Sande til Skodbjerge – og fra Skodbjerge går denne asfalterede cykeltsti, over i at være en natursti, som snor sig i hede- og klitarealer. Naturstien går helt til Nymindegab – dvs. lige forbi Bjerregaard Camping.

Generelle betingelser

Bjerregaard Camping frasiger sig ethvert ansvar for skade i forbindelse med aktiviteterne. Lejer påtager sig ansvaret for det lejede udstyr. Vi er ikke ansvarlige for vejrforholdene og manglende booking af aktiviteter. Vi forbeholder os retten til ikke at gennemføre aktiviteter  ved uvejr/torden samt ved 10 m/s. og derover.

Enhver upassende opførsel vil resultere i at udlån/instruktion ikke sker, eller at lejeperioden/instruktionen afbrydes – uden nogen refusion af det betalte. Campingpladsens generelle vilkår og regler er i øvrigt gældende.

Såfremt der ønskes slutrengøring i hytten, kan dette bestilles særskilt.

Naturskøn camping ved Vesterhavet

Campingplads med egen lille sandstrand og storslået udsigt over Ringkøbing Fjord samt fuglereservatet Tipperne.

Bjerregaard Camping er beliggende syd for Hvide Sande – og med kun 10 minutters gang fra Vesterhavet.

Moderne faciliteter med bl.a gratis internet, store lyse bade- og familierum med gratis varmt vand i bruserne, samt mulighed for at leje privat badeværelse. Fantastiske forhold for lystfiskeri og nærmest al slags vandsport.​