Faciliteter

På Bjerregaard Camping findes der masser muligheder for at nyde ferien ved Vesterhavet.

Store lyse familiebaderum

Badefaciliteterne fremstår meget lyse og venlige og rengøringen er topprioriteret.  I baderummene skal du ikke stå og bøvle med mønter eller kort, da varmt vand er inkluderet i prisen. Det gælder i alle baderum, også de mange familiebaderum.

Legeplads

Legepladsen er samligsstedet for børn og unge. Der er to helt nye hoppepuder, gynger, karusel, vippedyr og nyt klatretårn. Desuden er der en boldbane.

Lej et privat toilet- og baderum

Gør jeres ophold på Bjerregaard Camping endnu mere bekvemt. Lej dit eget badeværelse for kun kr. 50,- pr. dag.

Badeværelset indeholder:

  • Toilet
  • 2 brusere
  • 2 håndvaske
  • Hylder til opbevaring

Når lejen ophører, skal badeværelset afleveres rengjort kl. 12:00. Slutrengøring kan tilkøbes for kr. 100,-.

Badeværelset kan kun reserveres telefonisk – ring 97 31 50 44.

Bålplads

Danmark er kendt for “hygge” – og hygge er netop det der foregår på vore bålaftener.  Vi bager gratis snobrød og der er mulighed for at få grillet en pølse eller andet, hvis man selv tager det med.

Køkkenfaciliteter

Tilbered maden i vor fælles køkken, hvor der er kogeplader samt ovne. Fra køkkenet er der direkte indgang til TV stuen, hvor maden kan nydes efterfølgende.

Møntvaskeri

Få vasket det beskidte tøj, eller få tørret de våde håndklæder efter turen i fjorden eller havet. Poletter kan købes i minimarkedet.

Minimarked / Butik

Det velassorterede minimarked har åbent alle ugens dage fra kl. 07:30 fra Kr. Himmelfartsferien til medio september.

Her kan der købes bl.a.:
Friskbagt brød, øl, vin og sodavand, aviser, blade, kolonial, køl- og frostvarer, mælkeprodukter, gl.daws isvafler, slik, drager og legetøj o.m.a.

TV Stue – opholdsrum

Tv stuen ligger i servicebygningen, og har direkte adgang til køkkenet – så det er muligt at spise sin tilberedte mad.

Der er TV med både danske og udenlandske kanaler, samt borde og stole.

Grill og cafe`

Melder sulten sig, så kan du få den stillet i vores grillbar, som er beliggende i butikken/receptionen.

Vi serverer flere grillretter, og du kan også købe en kop kaffe, The eller cacao og nyde sammen med en kage eller måske en lun vaffel med soft ice.

Maden kan nydes på vor store terrasse ved legepladsen, eller i et nyindrettet indendørs spiseområde i forbindelse med butikken. Maden kan selvfølgelig også være “Take Away”.

 

 

Cykeludlejning

Lej en cykel på Bjerregaard Camping – du bestemmer selv hvor lang tid, da vi udlejer på dagsbasis.

Fra campingpladsen er der gode cykelmuligheder. Vi kan ikke altid love medvind på dine cykelture, men vi kan love dig frisk luft, store naturoplevelser – hvad med en cykeltur til fiskerbyen Hvide Sande med gode indkøbsmuligheder (15 km), Bork Havn og Bork Vikingehavn (10-15 km), Blåbjerg Plantage (10 km) eller Henne Strand (20 km).

Fra og med 2017 er der en nyanlagt cykelsti fra Hvide Sande til Skodbjerge – og fra Skodbjerge går denne asfalterede cykeltsti, over i at være en natursti, som snor sig i hede- og klitarealer. Naturstien går helt til Nymindegab – dvs. lige forbi Bjerregaard Camping.

Pavillonen – multilokale

“Pavillonen” er et fællesrum der har mange funktioner.

Her er storskærm, hvor vi lejlighedsvis viser f.eks. fodboldkampe, andre sportsbegivenheder, tegnefilm eller andet. I løbet af sæsonen  arrangeres der bankospil, grillaftener o.m.a.

Hvis internettet svigter lidt rundt om på pladsen, er der i Pavillonen etableret et separat internetsystem, med højhastigheds fibernet.

SUP board udlejning

Stand-up-Paddle eller SUP paddling er på kort tid blevet meget populært. Nu kan du leje et SUP board på Bjerregaard Camping.

Oplev den ellers så barske natur fra en helt anden side. Tag f.eks. turen sydpå fra Bjerregaard Camping – og til Nymindegab og nyd området fra vandsiden.

Bemærk at SUP paddling er tilladt i hele sæsonen.

Beachvolleyball

Bjerregaard Camping ar egen beachvolleyballbane – til gratis afbenyttelse. Som gæst på campingpladsen kan du låne en bold – når naboen eller venner og familie skal udfordres.

Egen strand ved fjorden

Ringkøbing fjord er lavvandet, og meget mere børnevenligt end det brusende vesterhav. Her kan børnene lave deres sandslotte og lege i vandkanten.

Kanoudlejning

Lej en 3 eller 4 personers kano til en hyggelig kanotur på Ringkøbing Fjord.  Oplev den storslåede natur fra vandsiden, som er en stor kontrast til Vesterhavets brusen.Tag f.eks. turen sydpå fra Bjerregaard Camping – og til Nymindegab hvor det gamle fiskerleje er den oplagte vendestation. Bemærk at sejlads med kano er tilladt i hele sæsonen.

Redningsvest er inkluderet og obligatorisk.

Gratis internet

Der er gratis internet til alle vore gæster. Du kan koble dig på vort internetsystem på næsten hele pladsen – der kan forekomme nogle forstyrrelser. Systemet kan anvendes på alle medier – f.eks. bærbar computer, smartphones og tablets.

NYT fra 2017: Der er installeret fibernet på pladsen, og forbindelsen i, og omkring pavillonen er nu endnu hurtigere og mere stabil end netværket rundt om på pladsen. Denne adgang er også gratis.

Bordtennis

Nu kan du udfordre naboen i en bordtennis kamp. Vores udendørs bordtennisbord står lige ved “Pavillonen”.  Vi afholder  bordtennisturnering i juli måned. Bolde og bordtennisbats kan lånes i receptionen.

Facebook