Faciliteter

Store lyse baderum

Rengøringen er topprioriteret på Bjerregaard Camping, og her skal du ikke stå og bøvle med mønter eller kort, da varmt vand er inkluderet i prisen. Det gælder i alle baderum, også de mange familiebaderum.

Køkken

Tilbered maden i vor fælles køkken, hvor der er kogeplader samt ovne og opvaskefaciliteter. Fra køkkenet er der direkte adgang til TV stuen, samt grillterrassen.


Bålplads

Danmark er kendt for “hygge” – og hygge er netop det der foregår på vore bålaftener. Vi bager gratis snobrød og der er mulighed for at få grillet en pølse eller andet, hvis man selv tager det med.

Møntvaskeri

Få vasket det beskidte tøj, eller få tørret de våde håndklæder efter turen i fjorden eller havet. Poletter kan købes i minimarkedet..

.

TV stue - opholdsrum

Tv stuen ligger i servicebygningen, og har direkte adgang til køkkenet – så det er muligt at spise sin tilberedte mad. Der er TV med både danske og udenlandske kanaler, samt borde og stole.

Privat toilet- og baderum

Lej dit eget badeværelse for kun kr. 75,- pr. dag. Badeværelset indeholder: Toilet, 2 brusere, 2 håndvaske og hylder til opbevaring Obligatorisk slutrengøring kr. 100,- tillægges prisen.

Legeplads

Legepladsen er samligsstedet for børn og unge. Der er to hoppepuder, gynger, karussel, vippedyr og klatretårn m.v. Desuden er der en boldbane.

.

Cykeludlejning

Lej en cykel på Bjerregaard Camping – du bestemmer selv hvor lang tid, da vi udlejer på dagsbasis.Grill og cafe`

Melder sulten sig, så kan du få den stillet i vores grillbar, som er beliggende i butikken og indrettet som bedstemors dagligstue. Du kan også købe kaffe, the eller varm cacao og evt. nyde det sammen med en kage.

Beachvolley

Bjerregaard Camping ar egen beachvolleyballbane – til gratis afbenyttelse. Som gæst på campingpladsen kan du låne en bold – når naboen eller venner og familie skal udfordres.

Gratis internet

Der er gratis internet via Fibernet til alle vore gæster. Du kan koble dig på vort internetsystem på næsten hele pladsen.

Pavillonen – mulitilokale

Pavillonen kan bruges til mange formål, her er storskærm hvor vi viser f.eks. EM i fodbold, OL m.v. Lokalet kan også lånes hvis man skal holde en fest – her er plads til ca. 40 personer.

Minimarked / butik

Her kan der købes bl.a.: Friskbagt brød, øl, vin og sodavand, aviser, blade, kolonial, køl- og frostvarer, mælkeprodukter, gl.daws isvafler, softice, slik, drager og legetøj o.m.a.

Grill terrasse

NYHED 2021: Grillterrasse med borde og bænke samt to park grill til fri afbenyttelse.En dejlig tur på fjorden ?

Her kan du leje en kano, en kajak eller Et SUP Board til en dejlig tur på fjorden. Oplev den storslåede natur fra vandsiden, som er en stor kontrast til Vesterhavets brusen.

Hjertestarter

Vores hjertestarter er placeret i køkkenet i servicebygningen. Vi håber, at der ikke bliver brug for den, men vi vil dog gerne have den i nærheden, hvis uheldet er ude.

Opladning af elbil

For at undgå nedbrud er det ikke tilladt at oplade bil på campingpladsen. Der er ca. 300 meter til den nærmeste lyn oplader, så du kan få ladet bilen op. Der kan betales med kreditkort.

Camping

Ophold i egen campingvogn eller telt.

campinghytte

Lej en campinghytte. Fra 2 til 5 personer.

Autocamper

Speciel autocamperområde eller valgfri plads.

Mobilhome

Med bad og toilet samt 6 sengepladser.

[elementor-template id="20265"]