Vandsport

Perfekt udgangspunkt for windsurfing, kitesurfing, kano, kajak og Stand-Up-Paddle.

Optimale forhold for windsurfing og kitesurfing

Den lille strand ved Ringkøbing Fjord giver særdeles gode muligheder for nærmest al slags vandsport – herunder kano, kajak samt windsurfing og kitesurfing.

Ringkøbing Fjord bliver på grund af den megen vind og den lave vanddybe ofte omtalt som et af Nord Europas mest attraktive kite- og windsurfområder.

Kun 10 minutters gang fra campingpladsen ligger det brusende Vesterhav. Så hvis man er til større udfordringer, og måske høje bølger – er Bjerregaard Camping det perfekte udgangspunkt.

Surf in and out – direkte adgang til fjorden

Som den eneste campingplads i området kan vore gæster starte og slutte turen på fjorden direkte fra campingpladsen.

Wind- og kitesurfing på fjorden er tilladt fra pinse til 31 august og må kun foregå indenfor en afmærket bane. (begrænsning pga. fuglelivet), mens kano, SUP og kajak er tilladt hele året.

Kanoudlejning

Lej en 3 eller 4 personers kano til en hyggelig kanotur på Ringkøbing Fjord.  Oplev den storslåede natur fra vandsiden, som er en stor kontrast til Vesterhavets brusen.Tag f.eks. turen sydpå fra Bjerregaard Camping – og til Nymindegab hvor det gamle fiskerleje er den oplagte vendestation. Bemærk at sejlads med kano er tilladt i hele sæsonen.

Vi har 3 og 4 personers kanoer – redningsvest er inkluderet og obligatorisk.

SUP board udlejning

Stand-up-Paddle eller SUP paddling er på kort tid blevet meget populært. Nu kan du leje et SUP board på Bjerregaard Camping.

Oplev den ellers så barske natur fra en helt anden side. Tag f.eks. turen sydpå fra Bjerregaard Camping – og til Nymindegab og nyd området fra vandsiden.

Bemærk at SUP paddling er tilladt i hele sæsonen.

Kabelpark – vandskibane i Hvide Sande

3, 2, 1 …. Spænd sanserne og flyv ud over fjorden.

Glem alt om brakvand og kedelige omgivelser. Glem alt om speedbåde og hundedyrt brændstof.

Kabelpark er vandski og wakeboard så alle ka’ være med. I virkeligheden er det meget enkelt. I stedet for at la’ dig trække bag en båd, bli’r du trukket rundt af et kabel spændt ud mellem 5 master.

Det kræver ingen forkundskaber, men er lige til at gå til. Og så gi’r det både farve i kinderne og en forrygende samvittighed.

Kabelpark ligger ca. 18 kilometer nord for Bjerregaard Camping

Facebook