E-handelsbetingelser:

Bjerregaard Camping

Salgs- og leveringsbetingelser I det nedenstående finder du nyttige informationer i forbindelse med brug af online booking. Du kan blandt andet læse om, hvordan vi behandler dine indtastede oplysninger, hvordan du modtager din kvittering i forbindelse med et køb og meget mere. Når der i det nedenstående skrives ”UDBYDER” anvendes det som et synonym for ”Bjerregaard Camping”.

Betaling Alle priser oplyst i UDBYDERS online bookingsystem er ligesom alle andre steder på hjemmesiden oplyst i danske kroner inklusive moms og alle afgifter med mindre andet er oplyst og klart fremgår i den pågældende situation.

Betaling foregår ved at benytte et af de godkendte betalingskort/ kreditkort i online booking, herunder blandt andet Dankort, Visa og Mastercard. Der er ikke pålagt et gebyr på betaling af depositum, der foregår gennem online booking.

Informationer om handel på Internettet Du kan trygt handle på Internettet gennem vores online bookingsystem. Du er som forbruger som udgangspunkt sikret i forhold til eventuel misbrug af dit kreditkort på nettet, derfor er der ikke nogen selvrisiko ved misbrug af dit betalingskort via Internettet. Du kan læse mere om, hvordan du som forbruger, skal forholde dig til betalinger på nettet på www.forbrug.dk.

Forsendelse og levering Du vil ved booking og betaling af en hytte, en mobilhome, en plads til eget telt, eller en plads til egen campingvogn/autocamper få forevist en kontrakt fra Bjerregaard Camping, hvori regnskabet for dit køb fremgår. Kontrakten kan printes ud fra hjemmesiden efter gennemført booking, og fremsendes ligeledes via e-mail umiddelbart efter købet, hvis korrekt e-mailadresse er oplyst af køber.

Levering af det bestilte produkt sker ved ankomst til Bjerregaard Camping på ankomstdagen (og afsluttes ved afrejse på afrejsedagen). Begge disse tidspunkter oplyses i den ovennævnte kontrakt.

Fortrydelsesret og refusion Køb af campingophold, booking af hytter o.lign. er ikke omfattet af fortrydelsesretten i forbrugeraftaleloven jf. § 18, stk. 2, pkt. 12. Ved afbestilling/udeblivelse mistes det indbetalte depositum.

Registrering af oplysninger Bjerregaard Camping registrerer dit navn, din adresse, din e-mail samt andre oplysninger afgivet i forbindelse med købet i sit kundekartotek. Oplysningerne videregives ikke, men Bjerregaard Camping beholder registreringen i 5 år.

Bjerrregaard Camping anvender serverside cookies og en sikker forbindelse til at skabe sikkerheden om de oplysninger, som du afgiver på siden.

Ved betaling med kreditkort sker registreringen via en sikker server, hvor oplysningerne krypteres før de sendes over Internettet.

Reklamationsbehandling Hvis du af en eller anden grund ikke modtager din kontrakt, som bekræfter dit køb, og du ikke har modtaget en fejlmeddelelse fra systemet, så kan du skrive til adressen eller benytte telefonnummeret under virksomhedsoplysninger.

Klager over bookingforløbet, selve bookingen eller produktet (opholdet) skal ske indenfor rimelig tid, efter du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved almindelig gennemgang af din kontrakt. Klager indenfor to måneder vil altid være indenfor rimelig tid. Du kan klage skriftligt eller mundtligt. To år efter modtagelsen af varen (opholdet) ophører retten til at klage i henhold til Købelovens § 83, stk. 1, medmindre andet er aftalt.

Derudover er der mulighed for at klage til forbrugerklagenævnet på www.forbrug.dk.

Virksomhedsoplysninger

Navn: Bjerregård Camping ApS

Adresse: Sønder Klitvej 185

Postnummer og by: 6960 Hvide Sande

Tlf.: +45 97315044

E-mail: info@bjerregaardcamping.dk

Cvr.:  32073522

Aktiviteter - kutterture på vesterhavet

Betingelser for konkurrence på Facebook:

Præmien er 1 weekend ophold i en mobilhome for max. 6 personer (4+2).

Indtjek tidligst fra fredag kl. 15:00 – Udtjek senest søndag kl. 11:00.

Prisen inkluderer el og vand. mobilhomen skal afleveres rengjort (kan bestilles mod et gebyr på kr. 500,-)

Præmien skal indløses i perioden 1. maj  – 20. juni 2017 Vær opmærksom på at der er begrænset kapacitet, hvorfor tidlig booking tilrådes.

Du deltager i lodtrækningen ved at tilmelde dig vor nyhedsbrev.

Konkurrencen er åben for alle Lodtrækningen finder sted den 2.4.2017.

Vinderen vil blive offentliggjort på Facebook i kommentarfeltet.

Facebook